打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手必看步兵巡邏教學 識用者對住唔識用 5歲細佬都變高手

關閉 [複製鏈接]
原帖由 westsouth 於 4-10-2008 09:29 發表
唔好當人地傻仔,巡邏大把人識用,根據一兩埸save就話八成人唔識用z,又係你自己想當然。你仲好意思大大隻字話巡邏必勝,自己29好啦,唔好笑死人。

好一句 (根據一兩埸save就話八成人唔識用z)
竟然可以響証據面前講大話,惡人無名,不愧為高手
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3320221&extra=page%3D3
其實唔單只呢批save,你響紀錄檔專區隨處可以搵到沒z既記錄檔

另外惡人自稱有教過人用z
但係大家可以睇到教學區,惡人係一個貼都冇貼教過人地用Z
我諗你只限於教自己朋友或會員
全樂古識用z,當然對於惡人兵堡1打1,有一定程度上既影響性

回復 支持 反對

回復 45# 的帖子

你篇野明眼人都睇得出,你對惡人有好大怨氣
話我地惡人玩步勁呢句無問題
你篇野最大問題係呢句
:惡人隊唔教你地唔緊要,樓主教你地
呢句我真係feel唔到係d咩贊人既說話囉
如果無呢句,我地惡人一定唔會出聲,我仲會覺得你個post幾好添
你呢一句,除左你之外,我都諗唔到邊個會講
請問有邊個要我地惡人隊教巡邏呀?
版主一早置左頂教人巡邏啦
你呢一句好似同自己講咁,你要我地教你d乜呀?
仲有你成日講埋晒d無理據既野
話我地阻止人地教人z,怕人地用z
我地點樣可以阻止人地教人z呀?版主都置左頂教啦
我地邊咁有影響力呀
怕人用z?我地惡人見到有人用z會唔敢同佢玩?棄權?
你唔好笑死我啦,我仲末遇過d咁既人,我希望樓主你唔係啦
成日話我地有妄想症,出口傷人
我末見過有人話我地惡人勁,除左你之外
神又係你鬼又係你,乜都係你吹出黎嘈
你而家拍緊家好月圓?

我好希望樓主你會回我呢個post
回復 支持 反對

z已經沒用
因為已經搵出破z了=]
回復 支持 反對

原帖由 康斯仔 於 4-10-2008 09:51 發表
究竟你地有冇容忍既風範呢,如果你地冇做錯事的話
好多野根本唔洗解釋,清者自然 ...

容忍有限度,係Office有條友得閒踢你兩腳打你兩下,一兩三次就都算,你警告完佢,報埋警,佢都要咁做,咁就真係佛都有火。
回復 支持 反對

原帖由 kagten 於 4-10-2008 10:17 發表

好一句 (根據一兩埸save就話八成人唔識用z)
竟然可以響証據面前講大話,惡人無名,不愧為高手
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3320221&extra=page%3D3
其實唔單只呢批save,你響紀錄檔專區隨處可以搵到沒 ...

原來根據一個post中的save就可以當樂古aoc玩家ge八成人?咁呢個世界唔駛有統計呢科啦。
學你咁講,我睇完呢個post,都可以話有樂古八成人好唔gur你。

你上面講ge証據(一批紀錄檔) 係絕對不足以證明樂古八成人不會用巡邏,所以唔好話我講大話,大話精。

仲有,
我問你做乜又改名,
因為你仇家太多?
回復 支持 反對

嘩 唔知係你中文差 定係我中文差
仲可以係#45
話我有邊一句罵惡人呀
續隻字睇清楚先啦
我一隻字都冇罵過惡人
咁#1
仲會發現原來身邊好多神棍,用左巡邏之後話自己勁
惡人隊唔教你地唔緊要,樓主教你地
神棍之後呼應返我地隊 咁正常既中文文法下
唔係話我地 咁係咩? 仲要話我地唔教? 你又知?
我地有冇係game度有冇教人你又會知咁西利
加上咁多次開po係度鬧交
你不厭其煩咁提好耐前同揚揚1v1 d對話
好明顯係根本係記仇 先至一直一直咁抽我地水
仲要不停改名為咩? 大家心知
人地識唔識z 對於我地黎講 係件好事 多D人勁D 點都好過D人一直咁係度煩住晒
打機為求娛樂 D人為少少野都可以煩足咁耐 我都唔知D人做人係為咩
有咁多野可以做 但係偏偏每隔一排都可以出呢d抽水po
仲要扮晒無辜 係我地自己走晒入黎
試問如果你冇畀人撩/攻擊 你會唔會無啦啦去攻擊返黎?
同樣道理 你冇攻擊到我地 我地又會唔會入黎留言?
唔好次次都話冇攻擊到我地 有時d野心知有冇啦
次次都係針著果一兩樣野 撩完我地入黎就搵返晒之前果兩樣野出黎嘈
自己開呢個po咩用意自己知啦 教人巡邏? 14-10-2006 已經有po啦
點解你到今時今日 成兩年先至出po教人呢? 哈 樓主果然好人
回復 支持 反對

原帖由 tsmi.wai 於 4-10-2008 11:18 發表
仲可以係#45
話我有邊一句罵惡人呀
續隻字睇清楚先啦
我一隻字都冇罵過惡人
咁#1
神棍之後 ...

都叫左佢唔好成日掛住打機嫁喇~
你睇佢而家成個半文盲咁;P
回復 支持 反對

回惡人的小員
1.我響#1已經講明版主係有教人用巡邏
惡人根本就逃避唔到冇教人用z既事實
唔該你睇返#1 d留言先

2.惡人隊唔教你地唔緊要,樓主教你地
呢句基本上我係講得冇錯,因為惡人隊的確冇教過其他人用z,呢個係事實,同樣我可以話某某人冇教過其他人用z
同樣我可以話某某人冇教過其他人用z,我呢句冇挑釁成份
如果你地認為自己曾經有教過外人用z,其實大可以貼出証據來,關於惡人教過人地用z既貼
根本就唔洗作太多解釋,以及響#29帶頭說(雄哥果然冇變)呢句說話

3.回#64
其實之前惡人事都唔關我事
包括惡人近日用bug個張靚仔相
你大可以叫感恩查ip,感恩係清楚我既ip字頭
你過度敏感症發作
你可以睇返之前既貼,感恩比你既批評 (我諗你都係冇睇)
沒有人反思過未來如何去令自己不再結仇
就一味只為辯護
去證實誰理虧  誰要收口
不如先了解清楚對方為甚麼會這樣對自己

你明唔明白點解我一直都咁僧恨你呢
在8月中如果你地唔係走偏門自稱贏人,我諗我而家都唔會理你
你地實在太囂張同埋鐘意講人壞話
回復 支持 反對

原帖由 tsmi.wai 於 4-10-2008 11:18 發表
仲可以係#45
話我有邊一句罵惡人呀
續隻字睇清楚先啦
我一隻字都冇罵過惡人
咁#1
神棍之後 ...

你覺得我有罵過惡人嗎?
我#1所講既原來身邊好多神棍
我根本冇話過你地係
除非你地惡人認自己係神棍姐
如果你唔係神棍,清者自清不用解釋
你地自己中左計關我咩事

又唔見其他識用z既人罵下我
好地地一篇文都變左你地惡人罵戰區
回復 支持 反對

原帖由 kagten 於 4-10-2008 11:26 發表
回惡人的小員
1.我響#1已經講明版主係有教人用巡邏
惡人根本就逃避唔到冇教人用z既事實
唔該你睇返#1 d留言先

2.惡人隊唔教你地唔緊要,樓主教你地
呢句基本上我係講得冇錯,因為惡人隊的確冇教過其他人用z,呢個 ...

1 2 係前兩個PO應晒人

3 一直都話唔關你事 一直都叫感恩查IP
下下都要煩到人? 自己知自己事 呢樣野唔洗拗

沒有人反思過未來如何去令自己不再結仇
就一味只為辯護
去證實誰理虧  誰要收口
不如先了解清楚對方為甚麼會這樣對自己

你明唔明白點解我一直都咁僧恨你呢

你都識講一直啦 姐係唔係岩岩先結仇啦?
咁我點都覺得由始至終 都係得你一個人唔LIKEY我地姐
回復 支持 反對