打印 上一主題 下一主題
收起左側

d人真係好煩

關閉 [複製鏈接]
唔係唔同你打呀 你真係要學多d先好講啦
重要係新手  新手睇清楚自己架車點用先講野
你點解唔睇清楚你自己架車先同人玩呢
重要玩山路 我真係唔知講咩好
S15         [C包+3爪+3DW!nG]
上面果果人都教你啦
你改好左先 ...
三毛俠 發表於 7-1-2009 16:12
你理我做乜姐
你理我咩setting做乜姐
打過咪知冰個勁
如果我真係屎過你我就會認-唔會懶呢樣懶個樣--放心
日子你定
1打1 8次,開唔開追你定
到時同唔同你換車咭打都係你定
打定淆
回復 支持 反對

唔理你 你真係會好冇引
你真係改好左先add我啦
唔係架車又定又加速慢又唔易過灣真係冇得玩
我真係想你改好架靚車先玩
唔係邊好玩架 等同 同架冇改既車玩有咩好玩呀?
夾又唔夾得 直路慢 過灣慢  (唔小心撞一撞架車又要起步慢)
點玩呀?

我大把時間 不過你改好左架車 玩條可以唔+2既路
一定同你玩

唉 有人話我唔夾車點贏呀  但我一夾車就比人話
         有d人夾人先 之後比人夾死左就妖9人  
             有d小朋友對3打1有錯誤理解,e為3個識得就係3打1
              有d人eq低 係到9up 就用錢定人
                                       好kai
回復 支持 反對

你改到架車唔定唔快唔易過灣 用a set 我真係唔知點同你玩呀
三毛俠 發表於 7-1-2009 16:12
你又知我架車咩set?
唔怪知你淆唔同我打
咁既set都淆-.-
回復 支持 反對

咁既set玩黎做咩 不如用電腦玩
唔好引我笑 可能電腦重快過你
我唔會在同你嘈
你真係改好哂玩到好時間先add我
叫我出黎玩

好kai
回復 支持 反對

咁既set玩黎做咩 不如用電腦玩
唔好引我笑 可能電腦重快過你
我唔會在同你嘈
你真係改好哂玩到好時間先add我
叫我出黎玩

有d人夾人先 之後比人夾死左就妖 ...
三毛俠 發表於 7-1-2009 16:22
我就係唔中意改
架車型咪ok--你理我咁多姐..
setting個小小頂多咪令到架車屎小小~個人可以保9架嗎c兄
直路屎咪夾車-過灣屎咪夾灣心
不過同你講都係多9魚
你點都係淆..我就係唔中意轉樣衰set
回復 支持 反對

好kai
三毛俠 發表於 7-1-2009 16:22
講真真係好kai
但係你冇啦啦係到講仲kai=.=
話你知我係乜水個條針咪又係經常打人team--
同你玩1on1 就晒你
開追唔追都話你話事
開既梗係比你9夾啦(如果你有本事既話)
懶setting既話又話換車咭打
日子又就埋你
你就係咁都淆懶d  setting理論話唔同我打=.=
真係唔好引人笑=.=
如果你真係咁中意玩ta同講埋d setting理論我諗你玩bg4會岩你好多
同埋bg4係幾似真實既車
回復 支持 反對

你真係引人笑啦 咩都唔識係到講野
笑大人個口咩
連最簡單改車都唔知
不知所謂
回復 支持 反對

你真係引人笑啦 咩都唔識係到講野
笑大人個口咩
連最簡單改車都唔知
不知所謂
三毛俠 發表於 8-1-2009 11:43
比你串到我有9意思咩
又要唔同人打
我話比你知~架車唔改又點?同人打就死梗架咩?
一定要set到架車好勁咁同人玩 ??就會多d機會win ?
唔好傻唔好天真--打過咪知冰個岩--不過你又要唔打
又要係咁話人架車set唔好
改車係會令到架車好d
不過灣岸改車比重只不過係好小小小小小小
你係win就win死就死--勁小可能(直頭冇乜可能)因為呢d因素令到個結果會唔同
回復 支持 反對

你用架新手車同我架800hp打呀 傻仔
用下腦啦 架車改到又慢又入灣廢
你玩條毛咩
灣岸係睇你架車改到點先勁架
唔知唔係到講 唔識就問人
唔好係到扮神手 好嗎?

好kai
呢句係同d新手講架
次次同人打d人都係話人9夾 唔好話架車廢
打後又話咩又話咩
呢d人香港太多啦
回復 支持 反對

你用架新手車同我架800hp打呀 傻仔
用下腦啦 架車改到又慢又入灣廢
你玩條毛咩
灣岸係睇你架車改到點先勁架
唔知唔係到講 唔識就問人
唔好係到扮神手 好嗎?

...
三毛俠 發表於 8-1-2009 11:54
我講多1次
我一直冇話我神--唔好係咁屈我--
新手車同你架800hp打梗係打唔過你啦
HP梗係要full啦我又冇話唔係--你唔好玩
我話唔緊要既係setting
setting會令架車勁小小/快dd/come夾d啦--但係相比呢d車手既比重係多好多多多多多多多好多
唔信 ?唔信你開架full hp車同full set車(唔使setting)比我同你玩1on1--
打到你認為你d理論係錯
回復 支持 反對