打印 上一主題 下一主題
收起左側

好YEAH~~~

原帖由 HKwww 於 7-8-2008 21:52 發表

好運拎到3條A尾JE...
我讀左0年,今年FRESHMAN
7A我諗好難入...今年收得8個EAS,應該好多8,9,10A
可能HKU認為JUPAS生有PURE A數底會好D

我個fd 應該讀哂pure[[tk_44]]
佢奧數好勁[[tk_26]]
回復 支持 反對

原帖由 [H]之比~ 於 7-8-2008 21:55 發表

我個fd 應該讀哂pure[[tk_44]]
佢奧數好勁[[tk_26]]

奧數勁應該有加分的...可以一試

想當年我校HKMO入到FINAL,真係十年唔逢一潤

接著兩年冇掂奧數,IMO慘死=.=

回復 支持 反對

原帖由 HKwww 於 7-8-2008 21:56 發表

奧數勁應該有加分的...可以一試

想當年我校HKMO入到FINAL,真係十年唔逢一潤

接著兩年冇掂奧數,IMO慘死=.=

[[tk_34]]
點解你地咁想入AC既?
我覺得IFAA好似仲正[[tk_09]]
回復 支持 反對

原帖由 [H]之比~ 於 7-8-2008 21:58 發表

[[tk_34]]
點解你地咁想入AC既?
我覺得IFAA好似仲正[[tk_09]]

當年我收到IFAA OFFER唔識寶囉...知錯時已冇面+唔夠分再吃回頭草...

不過好多數學人唔會甘心入BBA
我個入左IFAA GE同學同我講番,佢都話少數計有D悶

回復 支持 反對

原帖由 HKwww 於 7-8-2008 22:02 發表

當年我收到IFAA OFFER唔識寶囉...知錯時已冇面+唔夠分再吃回頭草...

不過好多數學人唔會甘心入BBA
我個入左IFAA GE同學同我講番,佢都話少數計有D悶

唉...
6A 就有IFAA offer[[tk_36]][[tk_36]]
chinese u hurt me so bad[[tk_23]][[tk_23]]
回復 支持 反對

原帖由 [H]之比~ 於 7-8-2008 22:04 發表

唉...
6A 就有IFAA offer[[tk_36]][[tk_36]]
chinese u hurt me so bad[[tk_23]][[tk_23]]

好似係我果年比較特別,少人報IFAA,所以盡可能收晒所有報GE人
其他年分就唔知LU,我個FD 7A入的,但果年因為QFN收得太多EAS而令IFAA JUPAS奇高,大家一齊困獸鬥

回復 支持 反對

原帖由 HKwww 於 7-8-2008 22:06 發表

好似係我果年比較特別,少人報IFAA,所以盡可能收晒所有報GE人
其他年分就唔知LU,我個FD 7A入的

又係尼句:
回復 支持 反對

原帖由 [H]之比~ 於 7-8-2008 22:07 發表

又係尼句:

你D左中文,JUPAS揀CU BBA真係好難入勁科...
中數DOUBLE COUNT
回復 支持 反對

原帖由 HKwww 於 7-8-2008 22:09 發表

你D左中文,JUPAS揀CU BBA真係好難入勁科...
中數DOUBLE COUNT

係[[tk_23]][[tk_23]]
個天都唔鐘意我[[tk_23]]
回復 支持 反對

中數double count就造就我呢個廢物計CU BBA ge科入面比神人之比高0.05分,雖然係少到可恥[[tk_30]]但高過神人就算萬分之一已經好開心[[tk_35]]
回復 支持 反對