樂古Nakuz

標題: =====綜合運動簽到簿===== [打印本頁]

作者: 我思故我在    時間: 15-7-2011 03:17
標題: =====綜合運動簽到簿=====

會員只需講低喜愛球員/運動員和球隊, 然後作小小自我介紹, 即可以輕鬆獲取30樂點。
格式如下
  1. 樂古名:
  2. 年齡:
  3. 喜愛球員/運動員:喜愛球隊:
  4. 自我介紹:(大約20字)
複製代碼
P.S.

1. 此帖只用作統計人流和會員之間交流,不能作無意義回覆,否則扣分處理

2. 請跟隨格式回覆, 否則可能不被加分
作者: 〝Kira﹏*    時間: 15-7-2011 07:49
msn :729843111@qq.com
我最中意嘅球隊皇家馬德里 我最中意c朗 我踢中鋒xd
作者: 我思故我在    時間: 16-7-2011 01:11

del
作者: kevin2117    時間: 19-7-2011 15:07

msn:kevin211726@hotmail.com
鐘意球隊:皇馬,熱刺,阿仙奴,
鐘意國家隊:荷蘭,英格蘭
鐘意球員:C朗,卡卡,迪馬利亞,卡斯拿斯,奧斯爾,朗拿度(大哨),加利夫巴利(熱刺果個,唔係曼城),莫迪歷,杜神,林伯,謝拉特,艾朗連農,史奈達,洛賓,雲佩斯,艾沙雲,A高,泰利,法比仔,機歷治
我踢開咩位置:前峰/中場
作者: 密特朗    時間: 21-7-2011 23:19
msn:poiuy716@hotmail.com
鐘意球隊:曼聯
鐘意球員:C朗    小豆
作者: fundownyo掛神    時間: 24-7-2011 11:48
作者: harry8201    時間: 26-7-2011 17:23
msn:harry8201@hotmail.com
喜愛球隊:曼聯
喜愛球員:雲達沙,維迪,小豆
作者: ckso98    時間: 27-7-2011 21:28
MSN:marco5563@hotmail.com
喜愛球隊:chelsea
喜愛球員:Torres c朗
作者: 火影大人庭    時間: 28-7-2011 23:08
msn:hoyiuting97@hotmail.com
喜愛球隊:皇家馬德里
喜愛球員大哨)Ronaldo,Zidane,Figo,Carlos,Ronaldinho
作者: 一人力    時間: 29-7-2011 14:43
msn:tko12boy@hotmail.com
喜愛球隊:曼聯
喜愛球員: 史高斯, 小豆, 雲達沙, 佩奧爾
作者: Boring.KK    時間: 29-7-2011 23:30
msn:niggie.epc@gmail.com
喜愛球隊:巴塞/皇馬
喜愛球員:美斯/卡卡/c朗/希古恩/5條煙
作者: Nelson1234    時間: 31-7-2011 18:50
msn:ccl_051151@hotmail.com
喜愛球隊:mu
喜愛球員:法比
作者: kennethho1    時間: 5-8-2011 17:19
msn:kennetho@yahoo.com.hk
喜愛球隊:chelesa
喜愛球員:torres/lampard
作者: TRusT信賴    時間: 24-8-2011 20:32
MSN:wilson08910@hotmail.com
喜愛球隊:車路士
喜愛球員:林柏特
自己踢開前鋒
作者: 雙層魚柳包    時間: 13-9-2011 10:16
meng1962@hotmail.ocm
喜愛球隊:巴塞羅那
喜愛球員:美斯 沙維 華迪斯 韋拿
作者: 我思故我在    時間: 14-9-2011 18:06
我要分  加比我 >
乂小。﹏夢 發表於 31-8-2011 13:43

加返了...
作者: 我思故我在    時間: 14-9-2011 18:47
回復  我思故我在

咁遲先加番 >
乂小。﹏夢 發表於 14-9-2011 18:39

呢排好忙,冇留意呢度...sor
作者: kissopen222    時間: 4-10-2011 19:57
msn: kissopen222@hotmail.com
鐘意球隊:曼聯
鐘意球員:C朗,小豆
作者: poi369    時間: 8-10-2011 18:35
msn:唔用的-.-
中意球隊:巴塞
中意球星:美斯
我中場
作者: 傻仔祺    時間: 27-11-2011 22:29
msn:halomotor@live.hk
中意球隊:曼聯
中意球星:nani ,小豆
作者: anthony0222    時間: 29-12-2011 17:45
msn: liustars@hotmail.com
鍾意球隊: 曼聯
鍾意球星: 小豆, 朗尼
作者: 緋櫻緋雨    時間: 14-1-2012 16:57
msn: alanyeung1639@hotmail.com
喜愛球隊: 曼聯
喜愛球員: 阿倫史密夫 奧斯爾 雲佩斯 沙基利
作者: tszkin8971326    時間: 26-1-2012 21:48
msn:kinhitker1998@hotmail.com
喜愛球隊: 皇馬
喜愛球員:賓C馬
作者: 紫雨雲    時間: 20-2-2012 18:27
msn:uaremad@live.hk
喜愛球員:ronney nani
作者: 浪跡天涯002    時間: 3-4-2012 09:36
嘛…

msn:kcleung5497@hotmail.com(不常在線)

喜愛球隊:巴塞隆拿,阿仙奴,車路士,利物浦(頹勢持續的話將除名)

喜愛球星:巴塞:美斯,法比加斯,山齊士,恩尼斯達。
     阿記:雲佩斯,禾確特,亨利
     車仔:費蘭度托利斯,杜奧巴,馬達,林柏特,泰利,艾殊利高爾,施治
     利記:謝拉特,比拿美

踢開的位置:右閘
作者: qqvincentqqxin    時間: 14-4-2012 17:11
MSN vincentkahou@hotmail.com
喜愛球隊:皇家馬德里
喜愛球員 卡斯拿斯 卡卡 c朗
作者: TommyJaiv3v    時間: 2-10-2012 19:19
msn:kclamtmy@hotmail.com
喜愛球隊: 皇馬,愛華頓
喜愛球員:Fellaini,c朗
踢防中
作者: 呀楊    時間: 30-3-2013 19:42

樂古名:呀楊
年齡:18
運動員:Miguel Cotto & Floyd Mayweather
作者: ∼香B∼    時間: 31-3-2013 12:40
樂古名:~香B~
喜愛球員/運動員:美斯
喜愛球隊:巴賽
自我介紹大約20字) HELLO..雖然平時無咩運動..但都喜歡睇波
作者: 暴走可樂    時間: 6-4-2013 00:09
樂古名:暴走可樂
年齡:19
喜愛球員/運動員eBron James
喜愛球隊:Miami Heat
自我介紹大約20字)睇波不打波,鍾意睇NBA但係唔鍾意打籃球
作者: qqvincentqqxin    時間: 7-4-2013 14:39
樂古名:qqvincentqqxin
年齡:15
喜愛球員/運動員:華拉尼,c朗,卡卡,希古恩
喜愛球隊:自我介紹大約20字)皇家馬德里¡Hala Madrid!
作者: teamafcw123    時間: 9-4-2013 03:02
樂古名:teamafcw123
喜愛球員/運動員:jordan
喜愛球隊:公牛,湖人
作者: kkcommon    時間: 19-4-2013 17:02
樂古名:kkcommon
年齡:21
喜愛球員/運動員:Ronaldo
喜愛球隊:巴薩隆納
自我介紹:本身很喜歡足球遊戲  最喜歡的是以前的羅納度~  最愛的球隊是巴薩隆納
作者: ngtiki    時間: 23-4-2013 20:13
樂古名:ngtiki
年齡:15
喜愛球員/運動員:雲佩斯
喜愛球隊:MU
作者: 585254565    時間: 8-5-2013 23:06
作者: 585254565    時間: 8-5-2013 23:07
作者: lll161616    時間: 25-5-2013 03:45
樂古名:lll161616
年齡:Secret lol
喜愛球員/運動員:GERRARD,SUAREZ,BALE,SAHIN,ALONSO,CR7,COUTINHO,PIRLO,BALOTELLI,BUFFON,CARRA
喜愛球隊IVERPOOL,REAL MADRID,WIGAN,JUVENTUS,AC MILAN,BENFICA,WOLFSBURG,BAYERN,DORTMUND
自我介紹大約20字)N/A
作者: chiuandy123    時間: 23-6-2013 13:57
樂古名:chiuandy123
年齡:-
喜愛球員/運動員:喜愛球隊:車路士
自我介紹大約20字)我係chiuandy123, 係隔離eng plaza同聊廣既版主,得閒都會睇吓波,歡迎同我交流交流。
作者: roompklee    時間: 26-7-2013 19:43

樂古名:roompklee
年齡:1x
喜愛球員:尼馬  喜愛球隊:巴塞
自我介紹:(大約20字)運動淨玩游水同足球,吾出街就打下機、上下網。
作者: ~BaeBae~    時間: 23-9-2015 16:13
樂古名: ~BaeBae~
年齡: 20
喜愛球員/運動員: 迪基亞
自我介紹大約20字): HI 大家好 大家可以叫我BAE/JACKY, 我最鐘意係踢波,有時間大家可以交流下
作者: mmyppk    時間: 3-2-2016 07:48
樂古名: ICE
年齡: 28
喜愛球隊: 曼聯, 皇家馬德里
喜愛球員/運動員: 雲達沙 , 史高斯 , Ronaldinho
自我介紹: play football, love sport

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent200615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2