打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 維和x隊大行首 沁灰意冷 意圖昆人 ,有佢露馬腳相

講還講;;
唔好講我團
你地衰好..
唔洗拉埋我落水概.

如果係3百無相太皇套 鬼火

咁我都ok有錢嫁原來..
我就多你少系太皇套 四火 鬼光介

咁人地叫你拎錢出黎,,
真係唔洗扯開個話題..

重有幾萬戰 唔代表昆狗..
人地係有心交易..
人地都注明[你比家電..我1e1e咁比/你比我睇下14e,佢比錢你]

我點解會上黎回post
因為你地個面有個叫[將軍110]
拉埋我個團黎講..
我就想睇下咩事..

唔係下下嘈你地d人..
係我團[流星戰]

你話樓主..定令有目的..

姐係唔比你地開個新ac 係到作故仔..
係到罵戰..

重有..大家重有咩好嘈咩...
講黎講去...冇寶..
比心機升lv重好..

對與錯..

2個都有

1個故意扯開話題...
令樓主覺得 你地[[[[[[[[[[[[[[意圖]]]]]]]]]]]]]]]]]]]昆人

大行首..唔代表唔昆人..<-------注明

第2樓主 圖 交易圖都唔表示十分清楚..
令人產生好多誤會..
請盡快...post番圖..說過清楚

我入黎唔係罵戰...

唔好罵到我身邊
回復 支持 反對

回復 339# pkwrl211

個帖去到3x頁先黎話比左錢樓主睇,一早唔講,依家先黎講
諗諗下都覺唔對路,都唔知係咪夾定口供一時一樣,仲要一個話佢fd驚比人昆所以取消交易
一個話冇講過驚比人昆,幫人果個可以講d連事主都唔知自己講過既野出黎(#303 #311)
下次夾好口供先講野啦
回復 支持 反對

回復  kenchu187

咁姐係你冇比14e樓主睇啦!
係事後先話比錢樓主睇,你唔好等下年先比人睇?
你係事發 ...
desmond110 發表於 12-8-2010 03:10

咁尋日冇比佢睇今日比反囉 係佢串我 心灰幫我串反佢 心灰以為佢係串我冇錢 所以先哂值錢野出黎比佢睇
回復 支持 反對

大家;
如果你信佢一句既話;
我都冇野講;
我都吾想再講太多`因為事實我系冇圖;
我影吾切系我既問題;大家覺得我系有昆既我都冇野講;
但由頭到尾未冇交易就吾算昆;同埋一早講左取消成個交易;又點會有意圖!?
如果你地真系想幫佢繼續插我冇問題;
我都吾會再為自己澄清;因為我要講既都講哂;
我系有比200刀手同14E佢睇;但系佢只po左200刀手;
14E在那!?拒易相系邊;我系冇相;系我個人大意;
點解我吾一早講比左佢14E系因為我自己吾記得影相;講左一定比人插更多
大家信左佢我都冇辦法;因為只系我一時既大意;
如果因依件事哂左時間睇同覆既;
我系度同大家講對吾住;;我吾會再覆依個po;
當然你信就信;吾信都可以系商2唱;我冇所謂;
醉後一句;如果大家真系咁想插落去;本人吾介意系商2等你地任插;
ps樓主;如果你想唱落去冇問題; 但系我想講;我fd一直都吾想同你咁低戰又冇團既人交易 之後取消 點有意圖!?
回復 支持 反對

大家;
如果你信佢一句既話;
我都冇野講;
我都吾想再講太多`因為事實我系冇圖;
我影吾切系我既問題;大家覺得 ...
宮本月仁xDD 發表於 12-8-2010 03:17

夾下口供ok?你fd話
   咁尋日冇比佢睇今日比反囉 係佢串我 心灰幫我串反佢 心灰以為佢係串我冇錢 所以先哂值錢野出黎比佢睇
回復 支持 反對

回復 343# kenchu187

你咁講姐係默認左冇比14e樓主睇啦,前言不對後語,想人信你都幾難
回復 支持 反對

個結論就係  我冇昆過佢14E 你話我意圖 我咪比你話囉 總知冇昆過你就得啦
仲有 我豬西ing同心灰係2個人 唔係1個人
總知你鐘意唱我意圖昆人就唱啦 但係你唔好用錯字眼係意圖昆人 唔係昆人
如果你係大田唱我昆人既 有人影到相既 咁到時就大家評下理囉
回復 支持 反對

講還講;;
唔好講我團
你地衰好..
唔洗拉埋我落水概.

如果係3百無相太皇套 鬼火

咁我都ok有錢嫁原來..
我 ...
絕佳美人 發表於 12-8-2010 03:14

我都明白大行首吾=昆人;;但絕佳你可以上反之前睇系你D團員想引起罵戰;吾系我;
如果我有錯我可以講對吾住;
回復 支持 反對

你地罵戰..
唔緊要...

不過你地有個人叫[[[[將軍110]]]]]] 今日10點幾係..
清州掛字..中傷我團姐...

罵戰梗有..
無game無概..
只要唔好講過界..
我都接受到概..

大家都係用唔同方法...
來發表自己心聲..
回復 支持 反對

d人回post勁搞笑/.\笑到我想死~流星師父~繼續講啦~好睇過棟篤笑/.\
回復 支持 反對