好不好 發表於 4-5-2009 23:57:21

好不好專用問題區

我見到好多人都係可以拿著爆炸木箱((打人)),而不是拋出去,我用左好多方法都不成攻,請各位解答下e個問題thx

洛基 發表於 5-5-2009 02:45:28

那是用了像炸彈頭一樣的裝備~_~

好不好 發表於 5-5-2009 16:04:45

咁可以拿起物品變大的是什麼裝備呢

好不好 發表於 5-5-2009 17:18:20

忍者問題

他用咩可以在鐵達尼號跳去對面船取左((風扇、龍泉刀、APD-01火箭筒、撒旦的羽翼))之外忍者重可以用咩裝去到對面船,可以包括比點果d裝
另1小問題忍者用的劍飛刀它說明有空間跳躍能力,這個意思是什麼,是否可以跳兩次嗎

bestso88 發表於 5-5-2009 20:22:58

咁可以拿起物品變大的是什麼裝備呢
好不好 發表於 5-5-2009 16:04 http://www4.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
維克氏手套(金色既手套)
小人神專用裝

bestso88 發表於 5-5-2009 21:02:22

1.忍者好多裝都得,
例如:極速鞋、重力鞋、墮落之翼、重槍械組合等等
另外,就咁用火箭筒(道具)跳X飛過去都得

2.
【劍飛鏢】有著空間跳躍的能力,在二次元及三次元皆可極速移動的世界駭客─忍者標準專屬裝備,劍飛鏢!猶如自己身體一部份,使用自如超華麗的戰鬥招式及隨性的快速變身,請各位小心啦!!

即係講緊劍飛鏢既ZC
影片:http://www.wretch.cc/album/show.php?i=getamped&b=14&f=1082698854&p=166

好不好 發表於 5-5-2009 23:38:13

急問裝問題

魔幻激光翼有無得買嫁,因為我搵左好多次都無

好不好 發表於 6-5-2009 00:51:46

咁撒旦羽翼在兩斷跳時要不要用氣的,同埋現在是否沒有得買極速鞋

好不好 發表於 6-5-2009 19:54:06

忍者用惡魔斗篷

大家知唔知忍者用惡魔斗篷,可唔可以在鐵達尼號頂位((跳))去對面船

bestso88 發表於 6-5-2009 20:42:43

港版未出,所以你點搵都係哂氣....
頁: [1] 2
查看完整版本: 好不好專用問題區